Alles wat je lichaam kan gebruiken

Je lichaam is onmisbaar voor je bestaan. Alles wat je wilt, bedenkt, waar je naar verlangt of streeft voert je lichaam uit.

 

Als je last hebt van iets in je lichaam, laat het pijn zijn in je schouder of rug of hoofd of voet of been of arm, of heb je migraine, verstopping of diarree dat is een duidelijk signaal dat je je lichaam even vergeten bent en mogelijk veel te veel ruimte en macht aan je denken gaf. 

En dat kan niet lang zo doorgaan. Je lichaam gaat je waarschuwen. Hoe? Je voelt pijn.

 

Pijn is niet erg, als je luistert. Wanneer we toch niet luisteren blijft het lichaam de pijn inzetten om ons tot andere inzichten te brengen.

 

Ik werk heel graag met dit signalerende lichaam van je. Ik heb door voetreflex de perfecte methode om de pijn aan te pakken.

Voetreflextherapie is een geheel natuurlijke en zeer effectieve methode voor het behandelen van lichamelijke en geestelijke ongemakken. Zij combineert de eeuwenoude wijsheid van het Verre Oosten met de moderne wetenschappelijke inzichten van het Westen. Je voeten zijn mijn instrument.

 

De handelingen voer ik op je blote huid uit. It's all in the touch. Want je lichaam is ingericht op zelfherstel. Pijn geeft aan dat er niet genoeg tijd/capaciteit is om herstel als gewoonlijk door te voeren. Daar gaan we weer ruimte voor maken.

Je voeten en benen zijn daar prima geschikt voor. Door de reflexen te bewerken wordt de doorstroming van bloed, lymfe en energie in je verbeterd.

 

Met voetreflextherapie wordt dus niet de ziekte behandeld maar er wordt eerder een corrigerende handeling uitgevoerd gericht op zelfherstel.

 

Na zo veel jaar vind ik voetreflex nog steeds magisch - hij maakt een opening en geeft op onverwachte manieren toegang tot het lichaam. Zoiets wil je ervaren. Ik kan het bijna niet beschrijven hoe dat voelt en gaat.

 

Mijn aanrakingen op je voeten halen je uit je hoofd en initieren veranderingen welke je of als verlichting of als  wegblijven van je klacht ervaart. 

Voetreflex doet wat je met je wil zo moeilijk kan doen – hij activeert de rust in je (wat een rare woordcombinatie, maar dat is wat er gebeurt).

 

De ritmische, zachte of juist krachtige handelingen, de aanraking en de sfeer allemaal zorgen voor geborgenheid, warmte en vertrouwen.

 

De wereld rondom je lost op en je vaart weg naar plekken tussen wakker zijn en slaap. Rust maakt de weg vrij voor het werk wat nodig is om je klacht, pijn, probleem te herstellen, laten beter worden.

Hoe ziet er een consult uit?


Als eerste houden we een gesprek waar je alle ruimte krijgt om naar je klacht te kijken. Mijn manier van luisteren maakt het mogelijk dat je tot een diepere laag kan zakken. Je vindt antwoorden, inzichten en legt verbanden met je huidige status.

 

Daarna gaan we over naar het lichaamswerk. Deze is altijd voetreflex, vaak aangevuld met andere technieken als auriculotherapie of (vuur)cupping.

Vaak krijg je ook een opdracht voor thuis mee. Deze om de geziene en gevoelde uit het consult verder in je leven te ankeren en blijvende veranderingen mogelijk maken.

Ik zie je graag bij me in de praktijk als je last hebt van

 

 • stress(klachten)

 • (bijna) burn-out

 • behoefte aan/herstellen van (geestes)rust

 • moodswings, stemmingswisselingen

 • schouder-, nek- of rugpijn

 • pijnlijke gewrichten

 • verstopping, obstipatie

 • blaasontsteking

 • hoofdpijn

 • pijn aan je voeten/benen

 • vrouwhormonale klachten: PMS, (onregelmatige)menstruatie, overgang (opvliegers, nachtzweten, emoties, brainfog)

En welk resultaat wacht op je?

 

De pijn mindert of lost op, je staat emotioneel steviger, je kan meer hebben, je laat stress je niet overmeesteren, je slaapt weer goed, je kan geduld opbrengen tegen je naasten en op het werk.

Recensies

Bianca

Ik zie Tünde als een zeer professionele en kundige therapeute. Ik heb een aantal maal een behandeling ondergaan door Tünde. In eerste instantie ter ontspanning en later ter behandeling van slapeloosheid. Ik ervaar haar behandelingen als een weldaad en heb na de behandeling altijd het gevoel weer helemaal opgeladen te zijn. Daarnaast heb ik al meermalen goed gebruik kunnen maken van haar aanvullende adviezen. Bovendien vind ik Tünde een hele prettige persoonlijkheid. Ze verstaat de kunst om iemand op zijn gemak te stellen.

Elly

De behandelingen bij Tünde heb ik als heerlijk ervaren. Tünde weet een soort rust over te brengen die op zichzelf al weldadig werkt. En dan nog de heerlijke handelingen aan voeten en benen, iedere behandeling had de hele dag mogen duren. Qua effect heb ik meer balans en ontspanning ervaren. En meer bewustzijn over wat er in mijn lichaam speelt. Bedankt Tünde!

Elke

Ik kwam bij Tünde terecht met hormonale klachten. Tünde nam alle tijd om naar me te luisteren en heeft me vervolgens uitgelegd wat de behandelingen zouden gaan inhouden. Tünde is vervolgens professioneel en kundig te werk gegaan. Ik heb de behandelingen als erg prettig (en effectief!) ervaren, mede door de lieve, warme aanpak van Tünde. Voor mij zijn de behandelingen een moment van totale ontspanning. Ik kan ze iedereen (met verschillende klachten) aanraden!

Tarieven

Eerste consult (90min)                    90 euro

Vervolg consult (70 min)                 70 euro

Cupping (60 min)                              70 euro

Adres:

Neptunusstraat 30

Asten