Ze wordt wakker met een zwaar gevoel in haar borst. Terwijl ze zich uitrekt, voelt ze de druk van de dag die voor haar ligt al haar verzwaren. Ze staat op en trekt afwezig wat kleren uit haar kast. De dringende vragen in haar hoofd over "hoe ga ik het doen?" trekken al haar aandacht. Ze duizelt ervan en als een zombie maakt ze zich klaar voor de dag. Ze heeft nergens zin in, ze weet niet eens wat haar te wachten staat die dag. Ze opereert op automatische piloot.

 

Beneden in de keuken probeert ze een ontbijt voor haar gezin te maken, maar haar gedachten zijn elders. Haar man begroet haar met een kus op de wang, maar ze merkt nauwelijks de afdruk van zijn warme lippen op. Hij lijkt zo dichtbij, maar voor haar voelt hij mijlenver weg. Zonder verdere woorden drijven ze weer uit elkaar. De laatste tijd praten ze steeds minder met elkaar en er lijkt een gapend gat tussen hen te ontstaan.

 

De kinderen komen de keuken binnenrennen, vol energie en enthousiasme voor de dag die voor hen ligt. Ze kijkt naar hen en van binnen voelt ze een knagend gevoel van leegte. Ze vraagt zich af of ze wel genoeg tijd met hen doorbrengt, of ze wel genoeg aan hen geeft als moeder. Haar schuldgevoel wordt geactiveerd en ze slaat om naar politieagent: pak je spullen, poets je tanden, waar zijn je schoenen, doe je jas aan - roept ze achter elkaar en voelt de irritatie haar overnemen.

Ze zit achter haar bureau, omringd door stapels werk en een overvolle inbox. Ze voelt hoe de stress van de naderende deadlines en de constante druk om te presteren haar overmeesteren. Terwijl ze door haar e-mails scrolt, voelt ze een knagend gevoel van leegte in haar borst. Ze realiseert zich dat ze al een tijdje niet meer echt geniet van haar werk en vraagt zich af of dit echt is wat ze wil blijven doen. Haar gevoel van vervulling lijkt steeds verder weg te glijden, ondanks dat ze heel goed haar werk doet.

 

Tijdens een vergadering voelt ze zich onzeker over haar bijdrage. In haar hoofd hoort ze een stemmetje: "Wat denk je van jezelf? Dit is een belachelijk idee van je. Als je dit nu in de groep gooit, verklaren ze je voor gek. Hou je mond, iemand anders gaat het toch oplossen. Trouwens, het is veel beter om niets te zeggen dan iets verkeerds." Ze houdt zich stil, maar na de vergadering zit ze juist met zelfverwijt: "Ik had het moeten zeggen. Ik weet dat het juist was, mijn idee had dit probleem allang opgelost."

Zo achteraf snapt ze niet waarom ze niet naar voren is gestapt. Waarom durfde ze niet gewoon zichzelf te zijn?

Als ze thuiskomt na een lange dag, voelt ze zich uitgeput en leeg van binnen. Haar man begroet haar, maar ze voelt zich te moe om te reageren, dus mompelt ze iets terug. Ze bespreken eigenlijk niets verder die avond, wisselen alleen de nodige praktische informatie uit. Als de kinderen naar bed zijn gegaan, ploft ze op de bank en begint een serie te bingewatchen.

 

Terwijl ze in bed ligt, staart ze naar het plafond en vraagt zich af hoe ze hier terecht is gekomen. De vraag: "Is dit het?" laat haar niet rusten. "Zo moet ik de rest van mijn leven doormaken? Dat kan toch niet. Er moet iets meer zijn dan dit."

 

Ze voelt een diep verlangen naar een vervullend leven, maar ze weet niet waar ze moet beginnen. Het idee dat ze dag in, dag uit vastzit in dit leventje drukt steeds zwaarder op haar.

 

Ze wil kunnen spreken en handelen vanuit haar hart. De gedachte aan een betekenisvol leven, dat haar inspireert en waarin ze een verschil kan maken, laat haar niet los. Het verlangen naar een leven waarin ze 's ochtends vol enthousiasme uit bed springt, wordt steeds sterker.

 

Ze voelt dat er meer in haar zit dan wat ze tot nu toe heeft ervaren. Het besef dat haar dromen onaangeroerd wachten, en dat er nog zoveel te ontdekken is, raakt haar diep. Ze realiseert zich dat ze zichzelf is kwijtgeraakt, ver verwijderd van haar diepste verlangens en dromen.

 

Op dat moment voelt ze een diep verlangen naar verbinding, naar thuiskomen bij zichzelf, in haar hart, in haar thuisbasis.

 

Maar hoe? Hoe moet ze hieraan beginnen? Wie kan haar helpen?

Zoek niet verder.

 

Ik sta klaar om je te begeleiden op deze bijzondere reis naar zelfrealisatie.

Samen zullen we de nodige stappen zetten om jouw ware zelf te ontdekken. Je zult voor het eerst echt diep in de spiegel kijken en kennismaken met jezelf in je puurste vorm. Je zult je kernidentiteit omarmen, met al je prachtige en minder prachtige eigenschappen.

 

Dit alles zal je in staat stellen om je leven vorm te geven vanuit een diepe innerlijke rust en voldoening, op weg naar een bezield bestaan. Een leven vol echtheid en groei, waarin je dagelijks kunt afsluiten met het besef dat je zinvol bezig bent geweest, dat je je heldere visie hebt gevolgd en weer een stap dichter bij je doel bent gekomen.

 

Samen zullen we ontdekken hoe je altijd vanuit jezelf kunt reageren en handelen, hoe je uit de rol van slachtoffer kunt stappen en een leven kunt leiden gebaseerd op jouw wijsheid en waarden. Je zult leren hoe je authentiek en vrij kunt zijn, en welke concepten je daarbij kunnen helpen, zoals het ontdekken van je intuïtie en het begrijpen van de wetmatigheden van het universum.

 

Gedurende een half jaar zal ik mijn uitgebreide kennis en ervaring tot je beschikking stellen. Mijn doel is om jou te helpen je eigen beste coach te worden, zodat je in elke situatie vanuit begrip, controle en kalmte de beste keuzes kunt maken.

 

Als dit je aanspreekt, laat dan de 'hoe' aan mij over. Zorg er wel voor dat je een sterke bereidheid in jezelf kweekt om niet langer op dezelfde manier door te willen gaan. Want soms is het nodig om te erkennen dat het zo niet langer kan. Dan is het hoog tijd om in actie te komen. Laten we daar maar eens mee beginnen.

Jij voorop

 

Mijn methode 'Jij voorop' brengt precies wat je verlangt.

Het is subtiel en tegelijkertijd diep transformerend. Alles wat je nodig hebt op je reis naar een diepe transformatie, groei en zelfontdekking op weg naar een leven met vervulling vanuit je innerlijke wijsheid zit erin. 

 

In mijn jarenlange werk met vrouwen heb ik veel geleerd en ontdekt. Uit al die ervaringen is mijn methode ontstaan. Ze is getest, bijgewerkt en gepolijst - en zal dat altijd blijven.

 

'Jij voorop' komt tot leven binnen het traject Leef Jouw Hart. We ontmoeten elkaar regelmatig, het liefst face to face maar videoconsulten zijn ook mogelijk. Jij vertelt, ik luister. Zelfs als je niet precies weet wat er aan de hand is, kom je verder. Door onze gesprekken, de oefeningen en thuisopdrachten ga je door de transformatie die je zoekt.

 

Leef Jouw Hart is NIET voor je als je

 

* quick fixes zoekt om je overwelm in je dagelijkse leven te elimineren.

* vooral je dagelijks ervaren stress wil wegwerken

* slechts je work-life balans wil opstellen

* korte termijn oplossingen zoekt om de dagelijkse sleur dragelijk te maken

* verwacht dat de oplossing buiten jezelf te vinden is

* niet bereid bent om diep te gaan

* mij de aangevezen persoon ziet die jou gaat redden.

 

Je krijgt een maatwerk traject aangeboden want je levensweg is uniek. Niemand anders heeft jouw talenten, jouw levenservaring, jouw karaktereigenschappen, jouw persoonlijkheid. Jij bent uniek en ik benader je vanaf het eerste moment al vanuit dit besef. 

 

Leef Jouw Hart is voor jou als je verlangt naar

 

* een diepere begrip van jezelf, wat je beweegt, wat je meest innerlijke kompas is 

* het ontwikkelen van meer liefde voor jezelf

* het vinden van je levensdoel, het ervaren van een gevoel van vervulling en betekenis 

* impact maken in de wereld door je unieke gaven en talenten

* (spirituele) groei, ontwikkelen als mens richting een vollediger leven

* diepere verbinding met je innerlijke zelf en alles op deze aarde.

 

Je leeft je volledige potentieel. Je begrijpt wie je bent en dat het leven langs een prachtige groeicurve loopt en je alsmaar dichter bij je zelfrealisatie raakt.

 

Je ontdekt je diepste doelen en richt je leven meer en meer in om deze op de wereld te zetten.

 

Je bent zinvol bezig in je leven. Je ervaart een gevoel van purpose en vervulling. 

 

Door bewustzijn vaker te gebruiken maak je keuzes uit je innerlijke wijsheid, je diepgewortelde waardes in plaats van ego gedreven emotionele reacties.

 

Je voelt je verbonden met jezelf en met anderen, je weet hoe je deze verbinding kan behouden en laten groeien. Je let op en gebruikt de subtiele signalen van het leven om je te navigeren in je keuzes. 

 

 

Jouw investering in een leven vanuit jouw hart

 

Het is niet noodzakelijk om je traject in een som vooraf te betalen. Uit ervaring is het wel aangeraden. Het werkt als een stok achter de deur. Want weet, er zouden momenten komen wanneer je het zo spannend ervaart dat je het allemaal zou willen staken. Dat zijn juist de momenten welke laten zien dat je bij een stuk komt die echt toe doet, die echt wezenlijk verschil gaat maken in je leven.

Als je dan niet komt en doorzet, dan blijft alles hetzelfde. Zelfs wat je tot dat moment hebt ontdekt laat je vallen en binnen de kortste keren ga je terug naar het oude jij. Maar nu met een slecht gevoel van falen erbij, dat het voor jou niet weggelegd is en dat soort niet helpende zelfpraat.

Per consult reken ik 150 Euro. We spreken 7 consulten af. Dat is 1050 Euro. Je kan in een som of volgens een betaalregeling voldoen. Kwa tijd reken ongeveer 1.5 - 2 uur per keer. 

Vroeg in de ochtend trekt ze naar het bos, verlangend naar de rust en sereniteit die ze daar altijd vindt. Terwijl ze tussen de bomen loopt, voelt ze haar gedachten kalmeren en haar hart opengaan voor de nieuwe dag die voor haar ligt. Het getsjirp van de vogels om haar heen herinnert haar eraan dat het leven niet altijd perfect is, maar dat er schoonheid te vinden is in de eenvoudige dingen.

 

Bij haar terugkeer naar huis, ziet ze haar kinderen zich klaarmaken voor school. Een warm gevoel van trots vervult haar als ze hen bezig ziet, maar ze voelt ook de twijfel en zorgen die haar soms overvallen als moeder. Toch weet ze dat ze sterk genoeg is om deze uitdagingen aan te gaan en ze omarmt de ups en downs van het ouderschap met moed en vastberadenheid.

 

Terwijl ze naar haar werk rijdt, laat ze haar gedachten afdwalen naar haar projecten en plannen. Ze voelt een vonk van inspiratie opkomen, maar tegelijkertijd voelt ze ook de druk en stress van haar werk. Ze weet dat het niet altijd makkelijk zal zijn, maar ze blijft haar droom najagen. Ze gelooft dat wat uit haar hart komt juist is en dat geeft haar vernieuwde kracht om door te gaan.

 

Tijdens haar lunchpauze maakt ze een korte wandeling buiten, genietend van de frisse lucht en de rust om haar heen. Ze ademt diep in en uit en voelt haar spanning wegsmelten, maar ze weet dat deze momenten van rust en reflectie niet altijd vanzelfsprekend zijn. Ze koestert ze daarom des te meer en ze kiest bewust voor het bewaren van haar balans.

 

Thuis neemt ze de tijd om de dag door te nemen en te genieten van quality time met haar gezin. Ze luistert naar de verhalen van haar kinderen, maar ze voelt ook de vermoeidheid en de stress die soms over haar heen spoelen na een lange dag. Daarom gaat ze nog een half uurtje voor het slapen gaan in stilte zitten en ontladen. 

 

Als de avond valt, kruipt ze naast haar man op de bank, zet de TV uit en deelt ze haar ervaringen van de dag. Dat ze emotioneel wordt maakt ze niet van streek. Ze voelt zich geliefd en begrepen en ze geniet van deze momenten van intimiteit en verbondenheid. Elke keer opnieuw ervaart ze hoe belangrijk deze voor haar zijn. 

 

Haar laatste gedachten in bed wentelen om haar bestaan. In de donkere stilte van de nacht ervaart ze nog scherper de alomvattende aanwezigheid die haar draagt. Een diepe verbondenheid met alles om haar heen vult haar hart en ziel. Als haar laatste ritueel voor de nacht kiest ze opnieuw voor haar hartenwens, haar meest innige verlangens, en sluit ze haar ogen, zich overgevend aan de stilte en de mystiek van het moment.

In het traject Leef Jouw Hart gaan we langs de 7 basisprinciepes van het leven aangevuld met de steun van de enneagram, persoonlijke alchemie en de inzichten vanuit Human Design. Als het van toepassing is kijken we ook naar je familiesysteem. Je brengt in kaart wat in je jou klein houdt en weg houdt van het realiseren van je dromen. Je leert hoe je achter kan komen wat in je hart schuilt en hoe je altijd kan weten dat je keuze uit je hart komt. 

 

Uiteindelijk leer je hoe je in jezelf alles kan vinden wat je nodig hebt voor een authentiek leven op jouw voorwaarden.

Antwoorden op veel gestelde vragen

 

Tünde, hoe werk je met je klanten?

 

Ik werk coachend met je. We zien elkaar regelmatig voor een gesprek face to face of online. Door je scherpe vragen te stellen laat ik je alle ruimte nemen om je eigen wijsheid aan te boren. Vaak laat ik je door oefeningen je lichaam spreken. We richten ons op het instellen van je fijngevoeligheid voor je meest innige weten.

 

Hoe lang duurt een traject?

 

Ik voorzie dat je 6 maanden de tijd nodig hebt om comfortabel en stevig in je resultaat te staan. Onderschat de kracht van gewoonte en je ego niet. Tijd is je bondgenoot.

 

Moet ik met een coachvraag opkomen?

 

Ja, vooraf heb je zeker een typische vraag of veelvoorkomende probleem waar je aan wilt werken. Dat is ons uitgangspunt. In de praktijk zie ik dat zo een vraag meestal de sleutel is tot iets wat veel dieper gaat. En dat is juist zo fijn.

 

Moet ik nou gaan "graven" in mijn verleden?

 

Nee. Mijn manier van werken is niet gericht op het opgraven welke trauma's je hebt opgelopen, klein of groot. Weet wel dat vanuit nature ben je vandaag het resultaat van alles wat je hebt meegemaakt plus wat je zelf hebt meegekregen uit je constitutie. Het verleden is in je heden aanwezig. En daar kan je, daar moet je mee werken.

 

Wat is je methode, Tünde?

 

Mijn methode 'Jij voorop' is subtiel en tegelijkertijd diep transformerend. Alles wat je nodig hebt op je reis naar een diepe transformatie, groei en zelfontdekking op weg naar een leven met vervulling vanuit je innerlijke wijsheid zit erin. In mijn jarenlange werk met vrouwen heb ik veel geleerd en ontdekt. Uit al die ervaringen is mijn methode ontstaan. Ze is getest, bijgewerkt en gepolijst - en zal dat altijd blijven.

 

Voor wie is je coaching bedoeld?

 

Leef Jouw Hart is voor jou als je verlangt naar

* een diepere begrip van jezelf, wat je beweegt, wat je meest innerlijke kompas is

* het ontwikkelen van meer liefde voor jezelf

* het vinden van je levensdoel, het ervaren van een gevoel van vervulling en betekenis

* impact maken in de wereld door je unieke gaven en talenten

* (spirituele) groei, ontwikkelen als mens richting een vollediger leven

* diepere verbinding met je innerlijke zelf en alles op deze aarde.

 

Voor wie is je coaching niet geschikt?

 

Leef Jouw Hart is NIET voor je als je

* quick fixes zoekt om je overwelm in je dagelijkse leven te elimineren.

* vooral je dagelijks ervaren stress wil wegwerken

* slechts je work-life balans wil opstellen

* korte termijn oplossingen zoekt om de dagelijkse sleur dragelijk te maken

* verwacht dat de oplossing buiten jezelf te vinden is

* niet bereid bent om diep te gaan

* mij de aangevezen persoon ziet die jou gaat redden.

 

Heb je een standard coaching pakket?

 

Nee. Je krijgt een maatwerk traject aangeboden want je levensweg is uniek. Niemand anders heeft jouw talenten, jouw levenservaring, jouw karaktereigenschappen, jouw persoonlijkheid. Jij bent uniek en ik benader je vanaf het eerste moment al vanuit dit besef. Samen gaan we ontdekken wat je beweegt en wat je wilt. En ook gaan we samen je op weg helpen, volledig gebaseerd op jou.

 

Waarom zou ik met jou willen werken Tünde?

 

Kies mij voor mijn ervaring. Ik ben al voor jou geweest. Ik heb een zeer brede kennis en ook ervaring met alle stukken die in je leven voorkomen. Maar ook voor mijn eindeloze liefde en toewijding aan mensen, vrouwen in het bijzonder. Ik geef je alle ruimte om jezelf te ontdekken. En als het nodig is ben ik je wegwijzer. Ik kan als geen ander je potentie zien en je aanmoedigen en steunen op de weg naar je zelfrealisatie. Kortom, mij moet je hebben als je coach.

Holistisch Coaching voor vrouwen